11.08.2014 09:27

Schöne staat open voor contractverlenging

Lasse Schöne was zondag weer eens belangrijk voor Ajax. Met twee doelpunten en één assist bezorgde hij de Amsterdammers bijna eigenhandig de overwinning. De Deen staat inmiddels open voor contractverlenging.

"Ik heb het uitstekend naar mijn zin hier, er speelt helemaal niets en ik zit niet op een transfer te wachten", vertelt Schöne aan De Telegraaf. "Ik ben honderd procent op Ajax gefocust en sta open voor een langer verblijf. Het is niet aan mij om het initiatief te nemen om over contractverlenging te praten. Ik wacht af."

Schöne is blij met de winst op Vitesse. "Het was een heerlijke overwinning. Als je ziet hoeveel moeite we de laatste jaren met Vitesse hebben gehad, dan voelt dit wel goed, ja. Misschien was de zege wat geflatteerd, maar de tweede helft speelden we bij vlagen uitstekend. In de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PEC Zwolle creëerden we weinig kansen, maar nu speelden we wat opportunistischer en scoorden we veel. Voor rust was het niet altijd even goed, maar het was wel een ander Ajax dan tegen Zwolle. Ik denk dat het met kansen over en weer voor de neutrale toeschouwer een hartstikke leuke wedstrijd was."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner