16.08.2014 21:00

Arsenal ontsnapt tegen Crystal Palace

Aaron Ramsey heeft Arsenal zaterdagavond aan een zwaarbevochten zege op Crystal Palace geholpen. Hij tekende in blessuretijd alsnog voor de winnende treffer van de ploeg van trainer Arsène Wenger (2-1).

Brede Hangeland bracht de bezoekers na 35 minuten verrassend op voorsprong (0-1). Laurent Koscielny tekende in de blessuretijd van de eerste helft voor de gelijkmaker. Ramsey trof doel even nadat Jason Puncheon van de tegenstander in de slotfase met de rode kaart van het veld was gestuurd.

Bij Crystal Palace zat assistent-trainer Keith Millen op de bank. Hij is de tijdelijke vervanger van hoofdcoach Tony Pulis, die donderdagavond verrassend werd ontslagen. Met Pulis op de bank eindigde Crystal Palace vorig seizoen nog als 11e in de Premier League.