17.08.2014 09:07

Eintracht Frankfurt wint in Berlijn

Eintracht Frankfurt heeft het bekerduel bij Viktoria Berlin zaterdag met 1-0 gewonnen. De deze zomer van Real Sociedad overgekomen Zwitsers international Haris Seferovic maakte na tien minuten de enige goal tegen de ploeg uit de Regionalliga Nordost (vierde niveau).

Tom Beugelsdijk won met zijn club FSV Frankfurt uit de tweede Bundesliga pas na strafschoppen bij Sportfreunde Siegen uit de Regionalliga West. De tweede club van Frankfurt stond na een half uur spelen met 2-0 achter, maar kwam twintig minuten voor tijd langszij. De ploeg begon door een rode kaart in de slotfase van de reguliere speeltijd met tien man aan de verlenging, maar kwam daarin wel op voorsprong. In de allerlaatste minuut maakte de thuisploeg echter weer gelijk: 3-3. FSV won de daarop volgende strafschoppenserie nadat Beugelsdijk als negende schutter de beslissende penalty raak schoot.