20.08.2014 19:16

Pechvogel Bakker kampt weer met knieblessure

Nick Bakker raakte in 2013 zwaar geblesseerd aan zijn knie, maar kan wel prima gamen met de jonge fans van FC Groningen.
Nick Bakker raakte in 2013 zwaar geblesseerd aan zijn knie, maar kan wel prima gamen met de jonge fans van FC Groningen.

Nick Bakker zal ook de komende wedstrijden niet in actie komen voor FC Groningen. De 22-jarige stond net voor zijn terugkeer na een slepende knieblessure, maar viel tijdens de training geblesseerd uit.

Dit meldt de Eredivisieclub op de website. Bakker liep in april 2013 een ernstige knieblessure op en beschadigde daarbij zijn kruisband. Hij stond op het punt speelminuten te maken in het beloftenelftal van FC Groningen toen op de training het noodlot toesloeg.

"Bakker ging woensdagochtend door zijn knie na een onschuldig duel op de training tijdens een partijvorm. Een eerste onderzoek in het Martini Ziekenhuis leerde woensdagmiddag dat er twijfel is over de status van de kruisband", schrijft FC Groningen op de clubwebsite.

Het is nog onduidelijk hoe erg de schade is voor Bakker. Zijn knie moet eerst tot rust komen voordat een kijkoperatie zin heeft.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner