25.08.2014 09:32

"Deze wedstrijd heeft me goed gedaan"

Luciano Narsingh (l.) viert de 1-2 tijdens Ajax - PSV Eindhoven. (24-8-2014)
Luciano Narsingh (l.) viert de 1-2 tijdens Ajax - PSV Eindhoven. (24-8-2014)

Luciano Narsingh begon zondag in de basis tijdens Ajax - PSV. De keuze van PSV-trainer Phillip Cocu pakte goed uit. De rechtsbuiten was goed voor een doelpunt en een assist.

Narsingh was lang uit de roulatie wegens een kruisbandblessure. De rechtsbuiten lijkt eindelijk zijn topvorm te hervinden. "Ik voel de laatste weken dat het steeds lekkerder gaat. Deze basisplaats zie ik als een beloning daarvoor", vertelt de aanvaller aan De Telegraaf. Narsingh maakte in oktober al zijn rentree, maar erg soepel ging het tot dusver niet.

"Ik heb daar niet zo lang geleden met onze fysio Egid een goed gesprek over gehad. Hij zei vooral de sprintjes te missen in mijn spel en vond dat ik met de handrem op speelde. De laatste tijd heb ik veel op mijn sprints getraind. Ik sprintte nu zonder na te denken. Ik dacht niet ’oei, ik kan door mijn knie gaan’. De explosiviteit komt terug. De blessure heeft lang in mijn hoofd gezeten. Je hebt zo veel pijn gehad en het is moeilijk om dat los te laten, maar deze wedstrijd heeft me goed gedaan."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner