26.08.2014 22:10

Boljević schiet Jong PSV langs NEC

Aleksandar Boljević (r.) duelleert met Mehmet Dingil (l.) tijdens Jong PSV Eindhoven - Achilles'29. (9-8-2014)

NEC Nijmegen heeft een pijnlijke nederlaag geleden in Eindhoven. Jong PSV won in het Philips Stadion met 1-0 van de Nijmegenaren. De Eindhovense treffer viel in de blessuretijd.

De eerste helft was ontzettend matig in Eindhoven. Beide ploegen creëerden amper kansen. Het was dan ook niet verrassend dat er tijdens de rust de brilstand op het scorebord viel te lezen. In de tweede helft werden de bezoekers wat sterker. Sjoerd Ars kreeg vlak na de theepauze een aardige mogelijkheid, maar verzuimde te scoren.

Na ruim een uur spelen kreeg ook de begeerde Alireza Jahanbakhsh een kans, maar hij stuitte op doelman Nigel Bertrams. Vlak voor tijd leek NEC alsnog met de overwinning aan de haal te gaan, ware het niet dat Ars de bal op de paal mikte. In de blessuretijd kwam er alsnog een winnaar. Een voorzet van Aleksandar Boljević viel bij de tweede paal binnen: 1-0. NEC probeerde nog de gelijkmaker te forceren, maar keerde zonder punten huiswaarts.