01.09.2014 13:43

Geen nieuwe spits voor Feyenoord

Bas Dost haalt de bal uit het doel tijdens Eintracht Braunschweig - VfL Wolfsburg. (15-3-2014)
Bas Dost haalt de bal uit het doel tijdens Eintracht Braunschweig - VfL Wolfsburg. (15-3-2014)

Feyenoord is klaar op de transfermarkt. Na het aantrekken van Karim El Ahmadi en Kenneth Vermeer gaan de Rotterdammers enkel het vertrek van Ruud Vormer naar Club Brugge afronden.

"We wikkelen de transfer van Ruud Vormer naar Club Brugge af, we zijn nu officieel het contract van Kenneth Vermeer aan het completteren en Clasie tekent vanmiddag nog officieel bij", vertelt technisch directeur Martin van Geel aan De Telegraaf. "Dat is het."

Feyenoord zal dan ook geen nieuwe spits aantrekken. John Guidetti en Duván Zapata waren al van het lijstje afgehaald. Ook Bas Dost komt niet naar Rotterdam-Zuid. "Dost zal deze transferwindow niet komen, het is nu klaar. Zondag hield ik de kans van de komst van Dost nog op 50 procent, maar ik kan nu zeggen dat die kans is geslonken naar minder dan 10 procent. Hij komt dus niet."

De technisch directeur van de Rotterdammers is blij dat het er nu op zit. "Dit is de meest hectische transferperiode die ik in twintig jaar tijd heb meegemaakt. Zowel qua uitgaven als van inkomende en vertrekkende spelers." Bij Feyenoord vertrokken onder meer Graziano Pellè, Stefan de Vrij, Bruno Martins Indi en Daryl Janmaat, terwijl spelers als Jens Toornstra, Luke Wilkshire en Colin Kâzim-Richards naar Rotterdam vertrokken.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner