10.09.2014 09:15

Tweede zege Dunga met Brazilië

Bondscoach Dunga heeft dinsdagavond in New Jersey (lokale tijd) met Brazilië zijn tweede zege geboekt. De Zuid-Amerikaanse ploeg zegevierde met 1-0 in een oefeninterland tegen Ecuador. Het doelpunt in East Rutherford kwam op naam van Willian, die na een half uur uit een fraaie, ingestudeerde vrije trap tot scoren kwam.

Dunga begon afgelopen vrijdag zijn tweede termijn als bondscoach van Brazilië met een overwinning in Miami tegen Colombia (1-0). De ploeg van aanvoerder Neymar oefent op 11 oktober in Peking tegen rivaal Argentinië.

Mexico versloeg Bolivia in Denver met 1-0. Miguel Layún maakte in de 18e minuut het doelpunt. Ramiro Ballivian werd bij Bolivia in de laatste minuut uit het veld gestuurd.

In Fort Lauderdale was Chili met 1-0 te sterk voor Haïti. Juan Delgado scoorde in de 20e minuut.