17.09.2014 20:00

Sigþórsson terug bij Ajax

Kolbeinn Sigþórsson keert woensdagavond terug in de basisformatie van Ajax. Hij begint om 20.45 uur in de Arena als centrumspits aan de eerste groepswedstrijd van zijn club in de 23e editie van de Champions League tegen Paris Saint-Germain.

Sigþórsson krijgt weer de voorkeur boven Arkadiusz Milik, die zaterdag twee keer scoorde tegen Heracles Almelo (2-1). De IJslander vormt een voorhoede met Lasse Schöne en Lucas Andersen, de Deen die Anwar El Ghazi op de bank houdt. Thulani Serero, Nick Viergever en Davy Klaassen zijn weer de middenvelders van Ajax.

De achterhoede van de enige Nederlandse deelnemer aan de Champions League bestaat uit doelman Jasper Cillessen, Ricardo van Rhijn, Joël Veltman, Niklas Moisander en Nicolai Boilesen.

Van der Wiel

Bij Paris Saint-Germain hebben Zlatan Ibrahimovic, Gregory van der Wiel en Maxwell een basisplaats. Zij speelden in het verleden voor Ajax. David Luiz, de duurste verdediger van de wereld, is ook op tijd fit om te beginnen.

Opstellingen

Ajax: Cillessen; Van Rhijn, Veltman, Moisander en Boilesen; Klaassen, Viergever en Serero; Schöne, Sigþórsson en Andersen.

Paris Saint-Germain: Sirigu; Van der Wiel, Luiz, Marquinhos en Maxwell; Motta, Verratti en Matuidi; Lucas Moura, Ibrahimovic en Cavani.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner