17.09.2014 22:04

''PSV favoriet, maar wij zijn niet kansloos''

PSV stuit donderdag in de groepsfase van de Europa League op GD Estoril. De club uit Portugal behaalde voor de tweede keer op rij de groepsronde, maar won daarin nog niet. Daar moet dit seizoen verandering in komen vindt coach José Couceiro.

''Wij willen dit jaar één wedstrijd winnen. Dat zou historisch zijn voor Estoril Praia'', zegt Couceiro op de website van PSV. Hij weet dat dit op bezoek in Eindhoven een lastige klus gaat worden. ''Naar aanleiding van wat ik van PSV heb gezien, is het een aanvallend ingestelde ploeg met veel kwaliteit en potentieel. Zij zijn ook de favoriet, maar dat betekent niet dat we kansloos zijn.''

Estoril wil met aanvallend voetbal PSV bestrijden en niet de boel achterin dicht spijkeren. ''Ik ben er zelfs van overtuigd dat er doelpunten gaan vallen.  We zullen hetzelfde spelen als we altijd doen. 4-3-3 en op zoek naar de aanval. Natuurlijk hebben we respect voor PSV en zien we hen als de favoriet. Alleen al gezien de Europese historie van de club, maar wij zijn gemotiveerd en zijn op voorhand niet bang'', aldus de trainer van de Portugezen.
 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner