23.09.2014 09:50

Deltasport wil stunten tegen Willem II

Dinsdagavond neemt Deltasport uit Vlaardingen het in de KNVB beker op tegen Willem II. Deltasport wil niet als kanonnenvoer fungeren. De Vlaardingers dromen van een stunt tegen de Tilburgers.

"Je hebt altijd kans", vertelt Deltasport-trainer Ton Pattinama aan RTV Rijnmond. "Als een amateurclub een hele goede dag heeft en er bij Willem II een paar denken; dat doen we wel even die amateurtjes, heb je kans. Maar we moeten ook reëel zijn. De kans is nihil, maar we gaan onze huid wel zo duur mogelijk verkopen", aldus de hoofdcoach. In de eerste ronde van het bekertoernooi was Deltasport verrassend te sterk voor topklasser Leonidas uit Rotterdam.

"Wij moeten vooral genieten van deze wedstrijd. Het geloof in een resultaat is er wel natuurlijk als je een duel in gaat, maar je rolt Willem II niet even op. We hopen op een stuntje. Dan moeten zij een hele slechte dag hebben en Deltasport een hele, hele goede dag", aldus aanvoerder Mitchell Drooduin. Pattinama gaat vol voor de overwinning. "Mensen hier zeggen dat ik moet genieten, maar ik wil niet genieten, ik wil winnen", aldus de trainer.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner