23.09.2014 15:35

De Boer maakt opstelling Ajax al bekend

Frank de Boer (r.) kijkt bezorgd naar Davy Klaassen als de middenvelder het veld geblesseerd verlaat tegen Heracles Almelo. (13-09-2014)
Frank de Boer (r.) kijkt bezorgd naar Davy Klaassen als de middenvelder het veld geblesseerd verlaat tegen Heracles Almelo. (13-09-2014)

Ajax speelt aankomende woensdag een bekerduel tegen JOS Watergraafsmeer. De trainer beseft dat hij een amateurploeg treft en maakte op de persconferentie voor dat duel al zijn opstelling bekend.

Daarin wordt duidelijk dat Diederik Boer zijn officiële debuut maakt voor Ajax in het bekerduel. De goalie kwam over van PEC Zwolle en schikt zich in de rol van tweede keeper. De verdediging van Ajax bestaat uit Ricardo van Rhijn, Stefano Denswil, Mike van der Hoorn en Jaïro Riedewald.

Op het middenveld spelen Nick Viergever, Davy Klaassen en Lerin Duarte, die weer eens een basisplaats krijgt bij Ajax. De aanvallende linie wordt gevormd door spits Arkadiusz Milik, Ricardo Kishna en Lucas Andersen. Kishna speelde afgelopen weken voor Jong Ajax, maar lijkt zijn speelminuten weer te krijgen.

JOS Watergraafsmeer - Ajax wordt donderdag om 18.30 afgewerkt in het Olympisch Stadion te Amsterdam. Deze locatie is gekozen omdat het sportpark van JOS niet goed genoeg was voor een televisie-uitzending van FOX Sports.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner