24.09.2014 15:40

Boer kijkt uit naar debuut voor Ajax

Diederik Boer is in hogere sferen nadat hij met PEC Zwolle de bekerfinale heeft gewonnen ten koste van Ajax. (20-4-2014)
Diederik Boer is in hogere sferen nadat hij met PEC Zwolle de bekerfinale heeft gewonnen ten koste van Ajax. (20-4-2014)

In het bekerduel met JOS Watergraafsmeer zal Diederik Boer zijn debuut maken in het shirt van Ajax. De goalie, die in zomer overkwam van PEC Zwolle, kan niet wachten op zijn eerste minuten als Ajacied. Vorig seizoen stond de doelman mocht de doelman met PEC de beker nog omhoog houden, nadat de Zwollenaren in de finale uitgerekend met Ajax afrekenden.

"Elke wedstrijd die je mag spelen en die je kan spelen is leuk en daar heb ik altijd heel veel zin in. Dat heb ik bij PEC ook gehad en dus nu ook. Ik kijk er erg naar uit," kijkt de doelman tegenover AjaxTV alvast vooruit naar de wedstrijd tegen de amateurs.

"Je moet er wel voor zorgen dat je ze vanaf het begin bij de strot pakt, want als je zelf slap aan de wedstrijd begint kun je alleen maar tegen schade aan lopen, bijvoorbeeld blessures of vervelende tegengoals waardoor je achter de feiten aan loopt. We moeten er voor zorgen dat we die gasten het voetbal onmogelijk maken en er zelf meteen twee of drie binnen schieten. Dan overheerst bij hen het gevoel dat er niets te halen valt."

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner