01.10.2014 12:14

De Boer hekelt optreden arbiter Mažić

Onbegrip bij Ajax-trainer Frank de Boer tijdens het duel in de Champions League tussen APOEL Nicosia en AJax. (30-09-2014)
Onbegrip bij Ajax-trainer Frank de Boer tijdens het duel in de Champions League tussen APOEL Nicosia en AJax. (30-09-2014)

Ajax kwam dinsdagavond niet verder dan een gelijkspel op Cyprus tegen APOEL Nicosia. Scheidsrechter Milorad Mažić gaf de Cyprioten namelijk een strafschop na een handsbal van Ricardo van Rhijn. 

Ajax-trainer Frank de Boer hekelt het optreden van de Servische leidsman. "Ik vond het vreemd dat hij de beslissing niet nam, want hij stond er het beste voor bij de situatie. Dan neemt hij het advies over van iemand die verder weg stond. Komen we eindelijk op 1-0, krijgen we zo’n goedkope goal tegen."

De oefenmeester van de Amsterdammers was bovendien verrast over de speelwijze van APOEL. "Ze kozen veel voor de lange bal, terwijl ze spelers hebben om goed positiespel te spelen. Dat ze dat ze dat niet deden is een compliment voor ons. APOEL trok zich terug en dat betekent dat ons filosofie succesvol was. Ik ben blij met onze manier van spelen", aldus De Boer op de clubsite van Ajax.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner