10.10.2014 09:15

Martins Indi erkent: "Ik ben een controlfreak"

Het verleden telt niet voor Bruno Martins Indi. De verdediger van het Nederlands elftal ziet de EK-kwalificatiewedstrijd vrijdag tegen Kazakstan daarom los van de mislukte start vorige maand tegen Tsjechië (2-1).

"Revanchegevoelens heb ik niet, ik zie alle wedstrijden los van elkaar", begint Martins Indi zijn verhaal. "Natuurlijk, we hebben verloren van Tsjechië, maar we moeten verder. Tegen Kazachstan zullen we de punten wel moeten pakken. En ik verwacht ook dat we dat gaan doen."

De verdediger van FC Porto heeft zich de afgelopen dagen volledig gefocust op Kazakstan. "Het is niet zo dat ik nu een kenner ben van het Kazakse voetbal, maar ik weet wat hun sterke punten zijn en hoe hun spits speelt."

Over IJsland, de wat hoger ingeschatte tegenstander van maandag, wil hij nog niet denken. "Wat dat betreft ben ik een controlfreak, ik focus me op één ding en kijk niet verder dan Kazakstan. In het verleden ben ik daar wel eens de fout mee in gegaan. Eerst vrijdag punten pakken, die hebben we hard nodig", besluit de centrumverdediger annex linksback.

ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner