14.10.2014 20:51

Eintracht Frankfurt tevreden over Piazon

Zijn avontuur bij Vitesse eindigde vorig seizoen, na een geweldige eerste seizoenshelft, in mineur, maar bij Eintracht Frankfurt lijkt Chelsea-huurling Lucas Piazon weer helemaal op te leven. Zijn huidige club hoopt de middenvelder/aanvaller dan ook een jaar langer van de Londense topclub te huren.

Reeds vijf duels speelde Piazon dit seizoen voor de Duitse Bundesliga-club en vooral in zijn laatste optreden baarde hij opzien. Vijf minuten voor tijd kwam de Braziliaan in het veld om in de laatste minuut het treffen met Hamburger SV te beslissen. Met een directe vrije trap bepaalde hij de eindstand op 1-2 in het voordeel van Eintracht Frankfurt.  

De Duitsers huren Piazon dit jaar van Chelsea FC en hopen dat zij hem ook volgend seizoen kunnen huren, zo tekende BILD op uit de mond van algemeen directeur Bruno Hübner. “Dat gaan wij zeker bespreken. Chelsea wil hem wellicht nog wel een jaar uitlenen en ik denk dat de Bundesliga voor Lucas het ideale podium is. Hier kan hij fysiek sterker worden en een belangrijke stap zetten in zijn ontwikkeling”, aldus Hübner.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner