17.10.2014 22:28

PSG wint wedstrijd van rode kaarten

Paris Saint-Germain heeft vrijdag in de Franse voetbalcompetitie weer eens een overwinning kunnen vieren. De ploeg van trainer Laurent Blanc, met Gregory van der Wiel de hele wedstrijd op het veld, klopte RC Lens in het Stade de France nabij Parijs met 3-1.

De wedstrijd werd ontsierd door drie rode kaarten, die door scheidsrechter Nicolas Rainville werden uitgedeeld in een tijdsbestek van zes minuten. Adamo Coulibaly opende na tien minuten de score namens Lens, dat voor de 'thuiswedstrijd' was uitgeweken naar het Stade de France.

Yohan Cabaye bracht PSG langszij, waarna Maxwell met een prachtige treffer van grote afstand de 1-2 op het scorebord zette. Edinson Cavani benutte in de 55e minuut een strafschop, maar werd vlak daarna met rood van het veld gestuurd. Bij Lens moesten twee spelers voortijdig vertrekken.