19.10.2014 10:02

Sigþórsson had geen problemen met wissel

Kolbeinn Sigþórsson was zaterdagavond weer belangrijk voor Ajax in het competitieduel tegen FC Twente. Vlak na zijn goal werd de IJslander echter al gewisseld. De spits had hier geen problemen mee, stelt hij na de wedstrijd.

"Ik zag op dat moment ook nog niet dat ik gewisseld ging worden. Maar ik vond het niet erg om erna meteen eraf te moeten. De afgelopen weken heb ik veel gespeeld. Ik voelde dat ik zware benen had na de interlands met IJsland." Sigþórsson speelde bijvoorbeeld een interland tegen Oranje. Met zijn land versloeg hij teamgenoten Jasper Cillessen, Day Klaassen en Joël Veltman. 

Het doelpunt dat de spits maakte was er één puur op karakter. "Ik ben heel blij met mijn goal. Het was zeker niet de mooiste die ik ooit heb gemaakt, maar wel een heel belangrijke", vindt Sigþórsson, die aankomende dinsdag al een veel sterkere defensie gaat treffen. 

Ajax neemt het namelijk tegen FC Barcelona op in de Champions League en de Catalanen hebben nog geen tegendoelpunt geïncasseerd in de Spaanse competitie.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner