23.10.2014 16:55

Voormalig toptalent op proef bij HSV Hoek

Ibrahim Maaroufi heeft de bal tijdens een training van Internazionale. (01-11-2006)
Ibrahim Maaroufi heeft de bal tijdens een training van Internazionale. (01-11-2006)

Ibrahim Maaroufi probeert de komende dagen een contract te verdienen bij  HSV Hoek dat uitkomt in de Zaterdag Topklasse. De proefperiode van Maaroufi valt samen met de verbanning van smaakmaker Guillaume Clinckemaillie.

Maaroufi debuteerde op zeventienjarige leeftijd bij Internazionale, maar wist daar nooit door te breken. De Marokkaanse Belg zocht vervolgens zijn geluk bij onder meer FC Twente, Vicenza Calcio, MVV, AS Eupen en FC Brussels, maar wist nooit ergens door te breken. De 25-jarige middenvelder hoopt nu aan de slag te gaan bij topklasser Hoek.

De proefperiode van Maaroufi valt samen met het verbannen van Guillaume Clinckemaillie. De Belg was vorig seizoen nog topscorer bij Hoek in de Hoofdklasse, maar is door Hoek-trainer Kenny Verhoeve doorverwezen naar het tweede elftal. De trainer van Hoek is niet tevreden over de fitheid en levensstijl van Clinckemaillie en hoopt op deze manier door te dringen tot de Belg, die dit seizoen goed was voor drie doelpunten in zes wedstrijden in de Topklasse.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner