30.12.2014 20:51

Update: Gattuso dient opnieuw ontslag in

Gennaro Gattuso blijft toch trainer van de Griekse voetbalclub OFI Kreta. De voormalig Italiaans international meldde zondag na de nederlaag tegen Asteras Tripolis (3-2) op te stappen bij de club. Supporters en de voorzitter van de club slaagden er echter in hem op andere gedachten te brengen. Dat heeft de Griekse club maandag gemeld.

De Kretenzers staan na zeven duels op de voorlaatste plaats in de competitie. Voormalig AC Milan-speler Gattuso kwam in zijn actieve loopbaan 73 keer uit voor Italië en won in 2006 met zijn land de wereldtitel. Als trainer is hij nog niet zo succesvol. Vorig jaar werd hij na zes wedstrijden ontslagen bij Palermo.

Update 30 december 2014 20:51:44 Gattuso dient opnieuw ontslag in

Gennaro Gattuso heeft opnieuw zijn ontslag bij het Griekse OFI Kreta ingediend. Ditmaal lijkt de breuk tussen de trainer en club definitief. Twee maanden geleden diende Gattuso ook al zijn ontslag in. Toen bleef de oud-middenvelder aan als trainer, nadat supporters hem hadden gesmeekt te blijven. Financieel zit OFI Kreta echter nog altijd in het slop. Dat is voor Gattuso de reden om te vertrekken.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner