28.10.2014 11:52

Deltasport wil winnen van De Graafschap

Ben Sahar (r.) probeert Mitchell Drooduin (l.) van zich af te schudden tijdens het bekerduel Deltasport - Willem II. (23-09-2014)
Ben Sahar (r.) probeert Mitchell Drooduin (l.) van zich af te schudden tijdens het bekerduel Deltasport - Willem II. (23-09-2014)

Dinsdagavond gaat Deltasport uit Vlaardingen op bezoek bij De Graafschap. Levi Marengo en Redouan Boulfalfal zien kansen in Doetinchem.

Marengo kent de wereld van het profvoetbal. "Voor mij is het leuk om weer op mijn oude niveau te spelen, tegen een BVO", vertelt Marengo aan RTV Rijnmond. "Ik denk dat wij voldoende kwaliteit hebben om De Graafschap pijn te doen. We hebben Willem II er ook uit geknikkerd, dus waarom De Graafschap niet!"

Marengo speelde in het verleden onder meer voor Telstar. "Daarna zag ik het een periode eigenlijk niet meer zitten en ben ik bij de amateurs beland", vervolgt Marengo, die zich wil bewijzen tegen De Graafschap. "Ik wil mezelf testen dinsdag, hoe ik ben op dat niveau nog steeds. Ik denk dat ik het nog heb, de meeste mensen zeggen dat."

Boulfalfal was tegen Willem II belangrijk met een treffer. In het verleden speelde hij in de jeugd van Feyenoord, terwijl hij vorig seizoen uitkwam voor topklasser Leonidas. "Ik kan het wel aan. De basistechnieken heb ik, meegenomen van de BVO, dat is niet heel verschillend. Alleen fysiek zijn ze wat sterker. Het komt wel goed, ik sta er. We hebben een kans tegen De Graafschap."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner