29.10.2014 14:07

Deltasport-spits: "4-1 terechte uitslag"

Redouan Boulfalfal (r.) viert de 2-1 van Deltasport tijdens de bekerwedstrijd De Graafschap - Deltasport. (28-102014)
Redouan Boulfalfal (r.) viert de 2-1 van Deltasport tijdens de bekerwedstrijd De Graafschap - Deltasport. (28-102014)

Deltasport kwam dinsdagavond naar Doetinchem voor een overwinning op De Graafschap. De club uit Vlaardingen verloor uiteindelijk met 4-1. Volgens doelpuntenmaker Redouan Boulfalfal was die nederlaag terecht.

"We zijn begonnen met de intentie 'schijt aan de hele wereld'. We hebben hier echt niets te verliezen", vertelt Boulfalfal aan RTV Rijnmond. "Ze speelden de hele wedstrijd heel dominant. Tachtig procent van onze energie ging naar het omschakelen en meelopen met onze man. Ze hebben het goed gedaan. Uiteindelijk toch die 4-1."

"Ze hebben wel een hoop kansen gehad, dus 4-1 is wel een terechte uitslag", vervolgt de spits, die zelf de 2-1 mocht scoren. "Uiteindelijk ook nog gescoord. We dachten dat we nog even terug konden komen. We pakten heel snel die bal, maar ze bleven koel. Ze bleven het balletje goed rondspelen. En dan vallen er weer een paar doelpunten achter elkaar. Toen zag je bij ons toch weer de koppies omlaag gaan. Dat hadden we eigenlijk niet moeten doen. We hadden er overheen moeten klappen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner