12.11.2014 20:09

Ødegaard: "Liverpool is mijn droomclub"

Het meest gewilde talent van het moment is de Noor Martin Ødegaard. De hele wereldtop zit achter het vijftienjarige toptalent aan en in gesprek met het Duitse BILD heeft Ødegaard aangegeven wat de club van zijn dromen is.

"Liverpool is altijd mijn droomclub geweest. Maar dat neem ik niet mee als ik moet bepalen welke club ik kies. Het is een kwestie van het vinden van de juiste club, die het beste voor mij is en past bij mijn ontwikkeling. Dat hoeft niet Liverpool te zijn."

Wereldmachten zoals FC Barcelona, Real Madrid, Bayern München, Borussia Dortmund, maar ook Ajax zouden de tweevoudig Noors international graag willen strikken. Zo trainde hij al even mee bij een jeugdteam van Bayern München en sprak hij met Borussia Dortmund-trainer Jürgen Klopp. "Hij stelde me voor aan de club en hij vertelde me wat voor sportief perspectief Dortmund mij kan bieden."

Als de Noorse competitie afloopt, gaat Ødegaard langs bij verschillende Europese clubs. De kans is aanwezig dat Ajax één van de clubs is die de Noor gaat bezoeken.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner