17.11.2014 10:46

Clasie tevreden over eigen spel tegen Letten

Jordy Clasie mocht in het EK-kwalificatieduel met Letland al vroeg in de wedstrijd opdraven als vervanger van Daley Blind. Met de Feyenoorder op het middenveld liep Oranje uit naar 6-0.

Op de website van de KNVB laat Clasie weten blij te zijn met zijn eigen spel. "Ik ben redelijk tevreden. Ik had één of twee momentjes dat de bal van mijn voet sprong. Natuurlijk kan het altijd beter, maar ik ben blij met mijn eerste minuten. Ik had niet verwacht dat dat al zo snel zou gebeuren."

De 23-jarige middenvelder constateerde dat het verschil tussen het de twee teams erg groot was. "We waren eigenlijk een maatje te groot voor . Zij zetten totaal geen druk en wachtten op fouten van ons. Volgens mij hebben ze niet één echte kans gecreëerd. Als we zuiniger met de kansen waren omgesprongen, hadden we misschien wel dubbele cijfers kunnen halen. We mogen dus tevreden zijn."

Door de overwinning blijft Oranje in het spoor van IJsland en Tsjechië en is alles nog mogelijk voor het Nederlands elftal. "Het vertrouwen moest na de laatste weken weer groeien en dat doe je door te winnen en goed te spelen. Daarom denk ik dat vandaag een belangrijke overwinning was."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner