12.01.2015 14:30

Update: Schalke heeft City-verdediger binnen

FC Schalke 04 hoopt zich in januari te versterken met een nieuwe verdediger. De club van de Nederlander Klaas Jan Huntelaar hoopt aankomende maand te shoppen in Engeland. 

Matija Nastasić staat namelijk hoog op het lijstje van de club uit de Bundesliga. De Servische verdediger van Manchester City speelde dit seizoen dertien van de negentien competitieduels en wist daarin eenmaal te scoren. De afgelopen periode moet hij het echter doen met een reserverol. Vincent Kompany en Eliaquim Mangala krijgen de voorkeur.

Bovendien geldt Martín Demichelis als eerste invaller. Schalke 04 hoopt daarom de verdediger in januari over te nemen. "We zijn heel erg geïnteresseerd in hem en zijn zaakwaarnemers zijn momenteel in gesprek met Manchester City", vertelt directeur Horst Heldt van Schalke aan Bild. Het Duitse medium weet dat Nastasić op huurbasis naar Schalke kan vertrekken met een optie tot koop.

Update 12-01-2014 14:30:

Schalke 04 heeft Nastasić definitief binnen. De Duitsers maken maandagmiddag officieel melding van de komst van de Servische verdediger. De mandekker moet nog wel door de medische keuring komen, maar daar worden geen complicaties bij verwacht. Nastasić wordt door Schalke tot het einde van het seizoen gehuurd van de Engelse kampioen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner