09.01.2015 10:38

Update: Marcellis nieuwe captain NAC Breda

Jelle ten Rouwelaar stuurt als aanvoerder van NAC zijn team aan tijdens het bekerduel met Excelsior. (18-12-2014).
Jelle ten Rouwelaar stuurt als aanvoerder van NAC zijn team aan tijdens het bekerduel met Excelsior. (18-12-2014).

Robert Maaskant heeft in zijn eerste dagen bij NAC Breda gelijk zijn stempel gedrukt op de ploeg. De nieuwbakken oefenmeester heeft doelman Jelle ten Rouwelaar zijn aanvoerdersband ontnomen.

"Ik vind het belangrijk dat de aanvoerder een veldspeler is," laat Maaskant weten op de clubsite van de Brabanders. "Jelle blijft het gezicht van NAC en de leider van dit team, een echte captain. Teamgenoten zullen niet minder naar hem luisteren, hij heeft dat door de jaren heen afgedwongen. Maar NAC heeft op dit moment behoefte aan leiderschap in het veld."

De 34-jarige doelman zelf kan leven met de uitleg van zijn nieuwe trainer. "Ik heb hier uitgebreid met de trainer over gesproken en ik kan me vinden in zijn beweegredenen. Als dit NAC verder helpt, dan ben ik helemaal voor."

Update 9 januari 2015, 10:38:33 - Marcellis nieuwe captain NAC Breda

Dirk Marcellis volgt Jelle ten Rouwelaar op als aanvoerder van NAC Breda. Robert Maaskant maakte donderdag al bekend dat hij de aanvoerdersband wilde geven aan een veldspeler. Via de officiële kanalen maakt de club bekend dat Maaskant Marcellis heeft benoemd tot captain. NAC Breda trok de transfervrije verdediger kort geleden aan.

"Ik ben vereerd met vertrouwen van Maaskant. We gaan er alles aan doen om goede tweede seizoenshelft te draaien", is Marcellis' eerste reactie.

 

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner