15.01.2015 19:20

Update: Zwolle-flop vertrekt naar Dortmund

PEC Zwolle heeft na een half jaar al weer afscheid genomen van de Griekse huurling Nikos Ioannidis. De spits kwam weinig aan spelen toe in het elftal van trainer Ron Jans en keert daarom terug naar zijn club Olympiakos Piraeus.

PEC Zwolle had Ioannidis afgelopen zomer voor twee jaar gehuurd, met een optie tot koop. De twintigjarige Griek speelde zeven wedstrijden voor de Nederlandse bekerwinnaar, waarvan vier in de Eredivisie. Ioannidis kon zijn verblijf bij Zwolle niet opluisteren met een doelpunt.

Met Thanasis Karagounis en Dimitrios Ferfelis spelen dit jaar nog twee Griekse aanvallers bij PEC Zwolle. Ook zij komen echter nauwelijks aan bod.

Update: 15-01-2015 19:20:

Ioannidis heeft een nieuwe club gevonden. De Griekse aanvaller gaat aan de slag bij Borussia Dortmund. Ioannidis heeft bij Dortmund een contract tot medio 2016 getekend en gaat spelen in het tweede elftal dat uitkomt in de 3. Bundesliga. PEC Zwolle huurde Ioannidis het afgelopen half jaar van Olympiakos, maar zijn avontuur in Zwolle werd geen succes. Hij kwam tot vier competitieoptredens, maar scoren deed hij niet.

Voetbal.com/ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner