26.01.2015 09:40

Nijhuis: "Voor mij wel een lekker gevoel"

Bas Nijhuis leidde zondagmiddag De Klassieker tussen Ajax en Feyenoord. De arbiter kreeg na afloop van de wedstrijd veel positieve kritieken en Nijhuis was ook tevreden over zijn eigen optreden.

"Ik rijd wel met een goed gevoel terug naar huis. Een wedstrijd waar je misschien wel meer van verwacht, met misschien wel meer doelpunten en alles erop en eraan. Maar ja goed, als je een wedstrijd hebt waar na afloop over de scheidsrechter weinig te praten is, dan is het voor mij wel een lekker gevoel", liet Nijhuis vlak na de wedstrijd aan RTV Oost weten.

Nijhuis floot zondag weinig en liet veel doorgaan. "Dat was wel een beetje de insteek. Ik heb natuurlijk de ervaring dat ik twee keer zo'n wedstrijd heb gehad, uit en thuis, en dan weet je wel dat het wedstrijden op zich zijn en ik had zoiets van ik probeer het wel een wedstrijd te laten worden en dat heb ik wel gedaan en ik moet zeggen de spelers gingen daar ook heel goed mee om. En dat is ook wel een compliment waard aan die jongens, dat ze dat hebben gedaan en daardoor kun je het ook een wedstrijd laten worden."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner