26.01.2015 10:44

Koolwijk vervolgt carriére in Slowakije

Ryan Koolwijk staat op het punt om zijn loopbaan te vervolgen bij AS Trenčín. Zijn management Forza Sports Group meldt dat hij onder voorberhoud van de medische keuring een contract tot het einde van het seizoen tekent bij de Slowaakse club.

"Het is een mooie club met veel ambities. Bovendien spelen ze goed en verzorgd voetbal en doen ze mee om het kampioenschap. We staan drie punten achter, dus dat betekent dat we nog alle kansen hebben op de titel. En ik zal er alles aan doen om die binnen te slepen. Ik kijk erg uit naar mijn tijd daar. En ben de mensen van Trencin dan ook erg dankbaar voor de kans", reageert Koolwijk op de website van Forza Sports Group.

De 29-jarige middenvelder stond het afgelopen halfjaar onder contract bij FC Dordrecht, maar hij besloot gebruik te maken van de optie om zijn contract in de winterstop te ontbinden. Koolwijk speelde in het verleden voor Excelsior en NEC Nijmegen.

Bij AS Trenčín treft Koolwijk twee landgenoten. Gideon van der Wee is assistent-trainer bij de Slowaakse club en Tscheu La Ling is eigenaar van AS Trenčín.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner