29.01.2015 09:37

Go Ahead huurt spits van Zulte Waregem

Glynor Plet tijdens een gesprek met de Belgische voetbalbond de KBVB. (08-10-14)
Glynor Plet tijdens een gesprek met de Belgische voetbalbond de KBVB. (08-10-14)

De kogel is door de kerk. Go Ahead Eagles heeft zich versterkt met Glynor Plet. Go Ahead huurt de spits van Zulte Waregem tot het einde van het seizoen. De Deventenaren hebben het nieuws donderdagochtend bekend gemaakt.

"Ik ken Go Ahead Eagles natuurlijk al vanaf mijn Telstar-tijd en wat me toen al opviel was dat lekker volle stadion, die goede sfeer", vertelt Plet op de clubsite van zijn nieuwe club. "Ik weet dat de interesse er al eerder is geweest, maar denk dat dit het juiste moment is om mijn bijdrage aan Go Ahead Eagles te leveren. Ik heb daar veel zin in."

Plet kiest bewust voor Go Ahead Eagles. "Ik maak altijd mijn keuzes op gevoel en dat gevoel zei me naar Deventer te gaan. De laatste jaren zijn rumoerig geweest, in die zin: ik heb veel van club gewisseld en heb veel in het buitenland gespeeld. Daardoor moest ik wel eens langere tijd zonder mijn gezin zijn. Ook daarom komt deze kans op het juiste moment."

Go Ahead-trainer Foeke Booy is gelukkig met de komst van Plet. "Ik heb Glynor gezegd: voor jou een mooie kans, maak het maar waar. Voor Go Ahead Eagles is hij een mooie versterking, die in de lijn van de komst van Wesley Verhoek ligt", aldus Booy. "Ook Glynor brengt ervaring en een goede leeftijd mee. Hij heeft lengte, kopkracht, is balvast. Heel goed en positief om hem erbij te hebben. We hebben altijd gezegd: we gaan niet halen om het halen, we halen alleen als we er iemand bijkrijgen die echt iets kan toevoegen, die ons echt kan helpen. Ik
denk dat dát met Glynor en Wesley wel goed zit."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner