29.01.2015 11:55

Scunthorpe bereikt akkoord met Oss over spits

Blijdschap bij Man of the Match Kevin van Veen na afloop van de wedstrijd  FC Oss - Almere City in de Jupiler League. (23-01-15)
Blijdschap bij Man of the Match Kevin van Veen na afloop van de wedstrijd FC Oss - Almere City in de Jupiler League. (23-01-15)

Kevin van Veen staat op het punt om FC Oss te verlaten. Zijn club heeft inmiddels een akkoord bereikt over een transfersom met het Engelse Scunthorpe United.

Directeur Peter Bijvelds heeft aan Voetbal International laten weten dat Oss een mondeling akkoord heeft breikt met Scunthorpe United, dat uitkomt in de League One (derde niveau). "Kevin en Scunthorpe zijn nu in onderhandeling, dus wordt vervolgd", vertelt Bijvelds.

Vorig seizoen speelde Van Veen zijn wedstrijden nog voor JVC Cuijk in de Zondag Topklasse. De spits scoorde twintig goals in 29 competitiewedstrijden namens Cuijk en verdiende daarmee een transfer naar Oss. Van Veen is in Oss doorgegaan met scoren. De teller staat momenteel op zestien treffers in twintig competitiewedstrijden in de Jupiler League. Van Veen kwam in het verleden ook uit voor Helmond Sport en Dijkse Boys.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner