01.02.2015 21:33

"Wat ons betreft verlengt Frank zijn contract"

Ondanks dat Ajax in een sportieve dip zit, blijft het vertrouwen van de clubleiding in trainer Frank de Boer groot. "Wat ons betreft verlengt Frank bij wijze van spreken morgen zijn contract", zegt Marc Overmars in gesprek met Voetbal International.
Ajax mocht vorige week van geluk spreken dat het De Klassieker tegen Feyenoord (0-0) niet verloor en zondagmiddag gingen de Amsterdammers onderuit op bezoek bij Vitesse (1-0). De achterstand op PSV bedraagt nu negen punten. Desondanks staat de positie van De Boer, die de afgelopen vier seizoenen landskampioen werd met Ajax, absoluut niet ter discussie.

"Ik denk niet dat hij na dit seizoen vertrekt en ik hoop ook dat het niet gebeurt. We zijn erg blij met Frank en we willen nog jaren met hem verder. Juist in mindere tijden moeten we er óók staan met onze groep in de clubleiding", vervolgt Overmars.

"Bobby Haarms zei vroeger altijd dat bij Ajax na een nederlaag een grafstemming hoort te heersen. Dat is in wezen nooit veranderd. We balen allemaal ontzettend van de nederlaag tegen Vitesse. Maar dat doet niets af aan hoe positief we tegen Frank aankijken."

De Boer heeft een contract tot medio 2017 bij Ajax. De oefenmeester werd de voorbije jaren met meerdere clubs in verband gebracht, waaronder Tottenham Hotspur en Newcastle United.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner