02.02.2015 23:23

VVV laat doelpuntmachine langer meetrainen

Santiago Palacios heeft alles in zich om een profvoetballer te worden, maar de Mexicaanse spits zet dit seizoen nog zijn studie voorop. De aanvaller van Topklasser De Treffers trainde vorig week mee bij VVV-Venlo en zal dit waarschijnlijk vaker doen.

De club uit de Jupiler League is namelijk razend enthousiast over de spits, die in de Topklasse Zondag aan de lopende band scoort. De aanvaller heeft inmiddels negentien doelpunten gescoord in achttien wedstrijden. De ambitie van Palacios is om profvoetballer te worden, maar de Mexicaan wil eerst zijn studie afronden. Als alles volgens planning gaat, is Palacios dit jaar klaar met het schoolwerk.

Na een week van trainingen bij VVV-Venlo, is de ploeg uit de Jupiler League gaat praten met de huidige werkgever van Palacios. De huidige nummer negen uit de competitie hoopt dat Palacios vaker mee kan trainen met de selectie. Het contract van de spits loopt aan het einde van dit seizoen af, waardoor hij waarschijnlijk transfervrij vertrekt naar een club.

VVV-Venlo is echter niet de enige ploeg met interesse. Fortuna Sittard meldde zich al in Groesbeek, maar die ploeg kreeg een negatief antwoord van Palacios, omdat hij liever bij een ploeg speelt die hoger op de ranglijst staat in de Jupiler League.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner