06.02.2015 09:58

Debuterende Sinkgraven ontevreden over spel

Daley Sinkgraven (r.) debuteert namens Ajax tijdens het competitieduel met AZ Alkmaar. (05-02-2015)
Daley Sinkgraven (r.) debuteert namens Ajax tijdens het competitieduel met AZ Alkmaar. (05-02-2015)

Volgens Frank de Boer was aanwinst Daley Sinkgraven (19) donderdag tegen AZ een van de weinige lichtpuntjes bij het teleurstellende Ajax. De debutant vindt zelf dat het allemaal nog veel beter kan.

Ajax is na de winterstop niet in goede doen. Donderdag tegen AZ kreeg de regerend landskampioen een nieuwe tik. De Amsterdammers gingen met 0-1 onderuit. Of Sinkgraven zijn debuut anders had voorgesteld? "Ja, absoluut. Zeker met een overwinning", zegt Sinkgraven tegen de NOS.

Afgelopen weekend werd de transfer van Sinkgraven beklonken. De voormalige speler van sc Heerenveen begon meteen in de basis. "Maar de druk was niet groot. Ik heb mijn eigen spel geprobeerd te spelen. Natuurlijk weet je dat de camera's direct op jou gericht zijn, maar ik heb me daarvoor geprobeerd af te sluiten."

"Ik ben nog niet tevreden met mijn spel. Ik weet dat ik veel beter kan. Of ik mijn stempel kan gaan drukken hier? Ja, dat denk ik wel." De Boer complimenteerde Sinkgraven voor zijn eerste optreden in Amsterdamse dienst. "Ik denk dat Sinkgraven kan terugkijken op een aardig debuut. Hij was in de eerste helft dicht bij een mooie assist, heeft bewezen een echte Ajax-speler te zijn", aldus De Boer.
 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner