14.02.2015 18:12

PSG verspeelt voorsprong in slotfase

Paris Saint-Germain heeft zaterdag dure punten verspeeld in de strijd om het landskampioenschap in Frankrijk. De Parijzenaars leken af te stevenen op een simpele thuiszege op laagvlieger Caen, maar verspeelden in de laatste drie minuten een comfortabele voorsprong: 2-2.

Zlatan Ibrahimovic zorgde al in de tweede minuut voor de 1-0, door met zijn been vooruit, via zijn schoenzool raak te schieten. Vlak voor rust zorgde Ezequiel Lavezzi op aangeven van Lucas Moura voor de tweede treffer van 'PSG'. In de laatste minuut maakte Emiliano Sala er 2-1 van, waarna Hervé Bazile zijn ploeg in blessuretijd zelfs een punt bezorgde.

Titelverdediger PSG blijft door het puntenverlies gelijk staan met Olympique Marseille. Olympique Lyon, dat zondagavond speelt tegen laagvlieger FC Lorient, kan de voorsprong vergroten naar vier punten.