15.02.2015 19:16

Moisander blij na winst: "Hadden we nodig"

Jesús Corona (r.) timet beter dan Kenny Tete (m.) in een luchtduel en de Mexicaan zet FC Twente op voorsprong tegen Ajax. (15-02-2015)
Jesús Corona (r.) timet beter dan Kenny Tete (m.) in een luchtduel en de Mexicaan zet FC Twente op voorsprong tegen Ajax. (15-02-2015)

Aanvoerder Niklas Moisander zag zondagavond zijn ploeg als winnaar van het veld stappen na de tweestrijd tegen FC Twente. De Amsterdammers wonnen met 4-2 en voor de Finse mandekker voelde het als een opluchting,

"Dit hadden we nodig", vond Niklas Moisander na de zege op FC Twente. "Maar dit is één goede wedstrijd, nu moeten we dit vaker doen. Dit moet geen incident blijven", besefte de verdediger voor de camera van FOX Sports.

Ajax kwam echter nog in de problemen door FC Twente op 2-2 te laten komen. "Dat doelpunt dat we vlak na rust tegen krijgen, dat mag natuurlijk nooit gebeuren. Hierdoor maken we het onszelf meteen weer lastig. Maar gezien de vorige wedstrijden ging het opbouwend en qua positiespel een stuk beter."

De Amsterdammers hebben het geluk dat ze over jonge branie op de flanken beschikken. "Jongens als Kishna en El Ghazi, als zij een actie maken is dat genieten. Het zijn jonge jongens die niet bang zijn. Maar ook Bazoer speelt al een tijdje heel sterk."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner