25.02.2015 09:35

Eigenaar Palermo bedreigt Sampdoria-baas

Edgar Barreto (r.) van Palermo is fysiek sterker en daardoor wint hij het duel van Stefano Mauri (l.) van Lazio Roma. (22-02-2015)
Edgar Barreto (r.) van Palermo is fysiek sterker en daardoor wint hij het duel van Stefano Mauri (l.) van Lazio Roma. (22-02-2015)

Maurizio Zamparini, eigenaar van de Italiaanse Serie A-club Palermo, heeft zijn collega Massimo Ferrero, baas van Sampdoria, met de dood bedreigd, zo weet Voetbal International. Aanleiding voor de bedreiging is een conflict rondom Palermo-speler, en ex-speler van NEC,  Edgar Barreto.

Het contract van Barreto loopt na dit seizoen af en de speler zou het met Sampdoria reeds eens zijn geworden over een nieuw contract. Dat nieuws viel zeer slecht bij Zamparini. Ferrero liet weten: "Hij beledigde mij, bedreigde mij met de dood en is daarmee duidelijk een grens over gegaan. Ik ga er vanuit dat er wordt ingegrepen, want ik ben hem helemaal zat."

"Zamparini krijgt publiciteit door mij te beledigen. Vervolgens belde ik hem op over Barreto en dreigde hij me te vermoorden", laat de baas van Sampdoria laat verder weten. "Hij moet zichzelf eens in de spiegel bekijken en nagaan hoeveel spelers hij al op een onfatsoenlijke manier bij andere clubs vandaan heeft gehouden."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner