28.02.2015 11:39

Nederlander populair in Engeland: "Ben heilig"

Kevin van Veen vermaakt zich opperbest in Engeland. Tijdens de winterse transferperiode maakte de spits de overstap van FC Oss naar Scuntorphe United, uitkomend in de League One. De goalgetter wordt op handen gedragen.

"De fans waren al weg van me voordat ik überhaupt een bal had aangeraakt", vertelt Van Veen in gesprek met De Telegraaf. "Ik geniet daar wel van, hoor. Hier in Engeland ben je als voetballer heilig en kijken de mensen echt tegen je op. Maar ik blijf lekker normaal doen en neem alle tijd voor de fans. Ze willen dolgraag handtekeningen en foto's. Als ik boodschappen ga doen weet ik al dat het raak is. Dat vind ik alleen maar leuk en doe ik graag."

"Ik speel hier in veel grotere stadions en de fans zijn zó gepassioneerd. Dat is niet normaal. Ze geven alles voor het spelletje en gaan tijdens een wedstrijd helemaal door het dolle. Dat geeft zo’n lekker gevoel. Bij mijn basisdebuut tegen Swindon Town scoorde ik in de zeventigste minuut met een lobje. Toen ging het helemaal los."

 

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner