01.03.2015 19:47

Bizar: Bazoer krijgt telefoon naar het hoofd

Riechedly Bazoer (l.) gaat samen met Nicolas Isimat-Mirin de lucht in voor een luchtduel tijdens PSV - Ajax. (01-03-2015)
Riechedly Bazoer (l.) gaat samen met Nicolas Isimat-Mirin de lucht in voor een luchtduel tijdens PSV - Ajax. (01-03-2015)

In het heetst van de strijd gooien supporters wel eens wat het veld op. Meestal plastic bekers bier of aanstekers, maar een fan in Eindhoven maakte het wel heel bont. Een mobiele telefoon werd naar Riechedly Bazoer gegooid.

Het jeugdproduct uit de opleiding van PSV maakte de overstap naar Ajax en stond voor het eerst tegenover zijn oude werkgever, waar hij nooit een profcontract heeft ondertekend. Het Algemeen Dagblad citeert de middenvelder na de gewonnen wedstrijd (1-3). 

"Ik heb hier altijd met veel plezier gevoetbald en ben ook vaak ballenjongen geweest", geeft Bazoer toe, die bij het nemen van een corner van alles naar het hoofd kreeg. "Ik schrok, want er zat ook een telefoon bij. Een iPhone 4", bekent de jonge voetballer. 

Door de overwinning van Ajax blijven de Amsterdammers nog een beetje in het spoor van PSV, maar trainer Frank de Boer beseft dat PSV nog steeds afgaat op de titel. Het verschil tussen de nummers één en twee bedraagt nu elf punten, terwijl er nog negen wedstrijden te spelen zijn.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner