02.03.2015 14:41

Van Hanegem hekelt egoïstische PSV'ers

Memphis Depay blokt Ricardo van Rhijn af, waardoor hij in balbezit blijft tijdens PSV - Ajax. (01-03-2015)
Memphis Depay blokt Ricardo van Rhijn af, waardoor hij in balbezit blijft tijdens PSV - Ajax. (01-03-2015)

PSV Eindhoven ging zondag in eigen huis onderuit tegen Ajax (1-3). Willem van Hanegem was niet mals in zijn kritiek op de Eindhovenaren. 'De Kromme' is namelijk van mening dat de spelers van PSV veel te egoïstisch zijn.

"PSV was tegen Ajax natuurlijk veel sterker en had minstens een gelijkspel verdiend", aldus Van Hanegem in zijn column in het Algemeen Dagblad. "Aan de andere kant vind ik het ook niet zo erg dat het 1-3 werd, want ik heb me flink aan een aantal spelers van PSV geërgerd. Sommigen waren tegen Ajax er ook weer op uit om zelf de show te stelen. Als ze een beetje oog voor elkaar hadden gehad, had PSV Ajax ondersteboven gespeeld en die wedstrijd op zijn sloffen gewonnen."

"Dat dat dus niet is gebeurd, komt omdat PSV wel goede spelers heeft, maar geen goede ploeg", vervolgt de oud-speler van onder meer Feyenoord zijn verhaal. "Zolang zo'n Depay dat niet beseft, zal hij nooit een héél goede speler worden. Hij speelt nu alleen voor zijn eigen ikkie. Neem ook Maher, jongen, kijk toch eens om je heen, naar je ploeggenoten."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner