11.03.2015 16:18

Misidjan: "Speciaal om mee te maken"

Virgil Misidjan (onder) van Ludogorets in actie in de Europa League wedstrijd tegen Lazio Roma.
Virgil Misidjan (onder) van Ludogorets in actie in de Europa League wedstrijd tegen Lazio Roma.

Virgil Misidjan vertrok in de zomer van 2013 van Willem II naar Ludogorets Razgrad. De vleugelaanvaller heeft in bijna twee jaar tijd al veel meegemaakt in Bulgarije. Bovendien was hij dit seizoen actief in de Champions League.

"Europa League, het winnen van de landstitel, beker en Super Cup. Het was even wennen, zo veel veranderingen in korte tijd", vertelt Misidjan tegenover Voetbal International. "En dit seizoen was daar de Champions League, het kan niet op", aldus Misidjan, die zich steeds belangrijker voelt. "Ja, ik voel me ook belangrijker voor de ploeg. Anders dan een jaar terug in de Europa League vond ik mijzelf niet zo beslissend en belangrijk."

"De Champions League is heel speciaal om mee te maken. Het meest indrukwekkende? Toch spelen op een uitverkocht Anfield, waar supporters negentig minuten aan het zingen zijn. Zoals de fans het voetbal in Engeland beleven, zo doen ze dat nergens anders. Nee, shirts heb ik niet geruild. Ik ben niet het type om na afloop met z’n allen achter een bekende spelers aan te hollen… Wel had ik na de wedstrijd in Bernabéu een leuk gesprekje met Gareth Bale."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner