15.03.2015 19:12

Doelpunten van Zlatan helpen PSG niet verder

Met Gregory van der Wiel in de basis heeft Paris Saint-Germain zondag verloren bij Girondins Bordeaux: 3-2. PSG blijft daardoor tweede, maar koploper Olympique Lyon kan de voorsprong later op zondag uitbreiden tot vier punten. Dan moet het winnen bij nummer drie Olympique Marseille, dat bij winst gelijk komt met de Parijzenaars. Bordeaux is zesde.

Ludovic Sané kopte Bordeaux na een kwartier op voorsprong, waarna Zlatan Ibrahimović kort na rust gelijk maakte. Via Wahbi Khazri kwam Bordeaux twintig minuten voor tijd voor. Ibrahimović (strafschop) maakte vijf minuten voor tijd gelijk. Diego Rolan maakte in de laatste minuut 3-2.

David Luiz moest vlak voor rust geblesseerd het veld verlaten en werd vervangen door Zoumana Camara. Paris Saint-Germain zat deze week in de feestvreugde, nadat het met tien man (Ibrahimović kreeg al vroeg rood) Chelsea uitschakelde in de Champions League. De Fransen stroomden door naar de kwartfinale.