22.03.2015 21:53

Sociedad verslaat Córdoba in rood duel

Zondagavond nam Real Sociedad het in eigen huis op tegen Córdoba CF en dat duel eindigde op bijzondere wijze. Córdoba zag namelijk drie spelers met rood van het veld gestuurd worden. Sociedad won de wedstrijd met 3-1.

Real Sociedad, de nummer negen in de Primera División, kwam op eigen veld al vroeg op achterstand tegen hekkensluiter Córdoba. Met het hoofd zorgde Florin Andone voor de openingstreffer. Nog voor rust maakte de thuisploeg de gelijkmaker. Agirretxe was de gevierde man. Na rust stelde Sociedad de zege veilig dankzij treffers van Chory Castro en Alfreð Finnbogason, die twee minuten voor tijd mocht invallen en in blessuretijd het net nog wist te vinden.

Voor Córdoba werd het een dramatische avond. De ploeg verloor niet alleen het duel met Sociedad, maar moet tegen Atlético Madrid ook drie spelers missen. Aleksandar Pantić kreeg al na vijf minuten een rode kaart en in de slotfase werden ook Íñigo López en Pinillos met rood van het veld gestuurd.