25.03.2015 11:39

Babel en Donk maken seizoen af met Wouters

Jan Wouters geeft aanwijzingen tijdens FC Utrecht - Heracles Almelo. (13-4-2014)
Jan Wouters geeft aanwijzingen tijdens FC Utrecht - Heracles Almelo. (13-4-2014)

Jan Wouters heeft ervoor gekozen om het seizoen bij het Turkse Kasımpaşa af te maken. In eerste instantie zou hij tijdelijk de honneurs waarnemen bij de ploeg van Ryan Donk en Ryan Babel.

Inmiddels heeft Wouters besloten tot einde seizoen aan te blijven bij Kasımpaşa. Dat heeft de keuzeheer bevestigd tegenover Voetbal International. Wouters is in Turkije de vervanger van Shota Arveladze, die eerder besloot op te stappen.

Onder Wouters leek Kasımpaşa tijdens zijn debuut meteen af te stevenen op een stunt. In de thuiswedstrijd tegen het Galatasaray leek de ploeg op weg naar een zege, omdat na 45 minuten met 2-0 aan de leiding ging. Na rust stelde Gala echter orde op zaken: 2-3.

Na de nederlaag staat Kasımpaşa elfde. Wouters heeft nog negen competitiewedstrijden om daar iets aan te doen. Het lijkt er echter niet op dat de Turken nog een rol van betekenis gaan spelen. De plaatsen voor Europees voetbal zijn heel ver weg. Naar onderen toe moet het heel raar lopen wil de club nog in de problemen komen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner