31.03.2015 16:59

FC Utrecht bindt drie spelers langer aan zich

Gyrano Kerk (r.) moet tijdens het competitieduel FC Utrecht - Go Ahead Eagles in de achtervolging bij Giliano Wijnaldum (l.). (04-10-2014)
Gyrano Kerk (r.) moet tijdens het competitieduel FC Utrecht - Go Ahead Eagles in de achtervolging bij Giliano Wijnaldum (l.). (04-10-2014)

Goed nieuws voor Gyrano Kerk, Sean Klaiber en Nassir El Aissati. Het trio beschikt sinds dinsdag over een nieuw contract bij FC Utrecht. De Eredivisionist meldt op de clubwebsite dat het de opties in de contracten van de spelers licht.

Kerk en El Aissati spelen bij FC Utrecht, alhoewel de laatstgenoemde nog niet zijn debuut maakte bij de wedstrijdselectie. Klaiber wordt dit seizoen verhuurd aan FC Dordrecht, maar keert volgend seizoen dus weer terug naar midden-Nederland. 

Naast het lichten van opties in contracten meldt FC Utrecht dat een aantal contracten formeel zijn opgezegd. Tommy Oar, Jeroen Verhoeven en Michael Zullo kunnen uitkijken naar een nieuwe werkgever, alhoewel Zullo nog in gesprek gaat met de club. Voor Oar en Verhoeven komt er een einde aan hun carrière bij FC Utrecht.

Alsof FC Utrecht nog niet genoeg meldde, maakte de ploeg ook bekend dat het de optie tot koop op Danny Verbeek niet gaat lichten. De in Den Bosch geboren aanvaller speelde alleen nog in Nederland, maar staat nog tot medio 2016 onder contract bij Standard Luik in België.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner