04.04.2015 20:10

Atlético wint eenvoudig op bezoek bij Córdoba

Atlético Madrid heeft zaterdagavond een eenvoudige uitzege geboekt op Córdoba CF. De regerend landskampioen was met 2-0 te sterk voor de nummer laatst van de Primera División. Door de overwinning komt Atlético op plek drie in de stand. Valencia kan de ploeg zondag weer passeren.

Antoine Griezmann zorgde er al binnen vijf minuten voor dat Córdoba voor een zware opgave stond, door de 0-1 te maken. Nog in de eerste helft bepaalde Saúl de eindstand op 2-0. De nummers één en twee FC Barcelona en Real Madrid komen zondag nog in actie en kunnen dan weer uitlopen op Atlético Madrid.

Koploper FC Barcelona neemt het op tegen Celta Vigo en Real Madrid speelt tegen Granada. Na deze speelronde zijn er nog negen wedstrijden te spelen in Spanje.