06.04.2015 11:40

Živković zit niet op één lijn met De Boer

Richairo Živković is het niet eens met Ajax-trainer Frank de Boer. De oefenmeester acht de spits niet klaar voor Ajax 1, maar hij vindt zelf van wel. Tegen Heracles Almelo hoopt Živković op een kans in de basis van Ajax. 

Arkadiusz Milik is door een blessure een aantal weken uit de roulatie en dus moet De Boer een andere spits aanwijzen. Zondag tegen FC Utrecht (1-1) kreeg de IJslander Kolbeinn Sigþórsson de voorkeur en niet Živković, omdat de Boer vindt dat de oud-speler van FC Groningen nog niet klaar is voor het grote werk.

"Dat is de beslissing van de trainer, maar ik denk dat ik er wel klaar voor ben", zegt Živković tegen NU.nl. Door een invalbeurt speelde de aanvaller nog wel een dik kwartier mee tegen FC Utrecht. "Ik heb geprobeerd het te laten zien tijdens die invalbeurt. Er lag wat ruimte, ik werd een paar keer gezocht, maar het was lastig."

"Ik wilde belangrijk zijn met een goal, een assist of op een andere manier. Helaas lukte dat niet. Hopelijk kan ik volgende week wel laten zien dat ik ook in de spits kan staan", aldus Živković.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner