19.04.2015 12:02

Update: 'Ten Hag en De Jong naar FC Utrecht'

Jean-Paul de Jong is rustig voor de wedstrijd FC Oss - FC Eindhoven in de Jupiler League. Of lacht de trainer van FC Eindhoven hier de spanning weg? (17-10-2014)
Jean-Paul de Jong is rustig voor de wedstrijd FC Oss - FC Eindhoven in de Jupiler League. Of lacht de trainer van FC Eindhoven hier de spanning weg? (17-10-2014)

Nu Rob Alflen te horen heeft gekregen te mogen vertrekken bij FC Utrecht, zijn de Domstedelingen op zoek naar een nieuwe oefenmeester. Mogelijk blijft dat niet bij één trainer. FC Utrecht aast op een trainersduo.

Zowel Erik ten Hag als Jean-Paul de Jong wordt door Voetbal International genoemd om na dit seizoen het stokje over te nemen van Alflen. Beide trainers speelden in het verleden al voor FC Utrecht en zouden samen het schip moeten gaan trekken in De Domstad.

Ten Hag staat nu nog aan het roer bij het tweede elftal van Bayern München. De Jong staat voor de groep bij FC Eindhoven. Voor de trainer van de Jupiler League-ploeg moet een bedrag van 175.000 euro betaald worden om hem los te weken. Bij een samenwerking zal Ten Hag de eindverantwoordelijkheid krijgen.

Update: 19-04-2015 12:02:

Erik ten Hag en Jean-Paul de Jong vormen volgend seizoen een trainersduo bij FC Utrecht. Ten Hag staat tot aan het einde van dit seizoen aan het roer bij de beloften van Bayern München, De Jong is trainer bij FC Eindhoven.

Dit meldt het Algemeen Dagblad zondagochtend. Volgens de krant werd De Jong gefeliciteerd tijdens de opening van de tentoonstelling 60 jaar Betaald Voetbal in Utrecht. De huidige trainer van FC Eindhoven, die nog beschikt over een doorlopend contract, wilde het nieuws niet zelf bevestigen.

Ten Hag heeft inmiddels aangegeven dat hij aan het einde van dit seizoen vertrekt bij Bayern München. De oud-trainer van Go Ahead Eagles stond in totaal twee seizoenen als eindverantwoordelijke voor de beloftengroep van de Duitse landskampioen. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner