11.04.2015 14:59

Biabiany helpt Parma, laat contract ontbinden

De moeilijke situatie waarin Parma zit, wordt met de week erger. De club uit de Serie A had geld van andere clubs nodig om dit jaar uit te voetballen, maar de financiële problemen blijven. Jonathan Biabiany heeft zijn club geholpen door zijn contract te laten ontbinden.

De Franse aanvaller, goed voor meer dan 150 wedstrijden in de Italiaanse competitie, had nog een contract tot medio 2018, maar besloot om zijn club tegemoet te komen en dat contract te versnipperen. Hierdoor dalen de salariskosten van Parma, maar misschien nog wel opmerkelijker, Biabiany neemt afstand van het salaris dat de Italiaanse hekkensluiter hem nog moet betalen.

Parma kan al weken het salaris van de spelers niet ophoesten, waardoor de ploeg telkens punten in mindering krijgt in de Serie A. Biabiany leek aan het begin van het huidige seizoen de overstap naar AC Milan te maken, maar de club uit Milaan vond hartproblemen bij de Fransman, waardoor de transfer niet doorging. Door de hartproblemen kwam de aanvaller nog maar één wedstrijd in actie dit seizoen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner