11.04.2015 23:56

Celta Vigo haalt uit tegen Rayo Vallecano

Santi Mina heeft Celta Vigo zaterdag aan een ruime zege op Rayo Vallecano geholpen (6-1). De aanvaller scoorde maar liefst vier keer voor eigen publiek. Joaquin Larrivey tekende voor de overige twee treffers van de thuisploeg.

Bijzonder genoeg kwam Rayo Vallecano eerst nog op een 0-1 voorsprong in de eerste minuut via een kopbal van Manucho. Vervolgens gaf de ploeg echter alles weg in de wedstrijd. Nog voor rust was de score uitgelopen tot 4-1, waarna Celta Vigo het afmaakte in de tweede helft.

Alméria boekte een belangrijke zege in de strijd tegen degradatie. De formatie versloeg Granada (3-0), dankzij treffers van Thomas (twee keer) en Javier Gonzalez. Celta Vigo en Rayo Vallecano zijn middenmoters, terwijl Córdoba, Granada en Deportivo La Coruña op dit moment in de degradatiezone staan.